Najlepsze z Kulinarnego Wrocławia - nie tylko dla wegan i wegetarian

Maciek Przestalski | Utworzono: 12.08.2018, 12:39 | Zmodyfikowano: 12.08.2018, 12:39
A|A|A

na zdjęciu: bułeczki drożdżowe "ślimaczki" z Wilka Sytego


W kwietniu 2017 roku o zdrowym, zrównoważonym odżywianiu i roślinnej kuchni wrocławskiej opowiedzieli nam Anna Lachowicz-Tomczyk i Bogusław Tomczyk z Veggie.

Veggie na facebooku www.facebook.com/veggiewroclaw/.


W czerwcu 2017 roku
Marysia, Kaja i Stanisław z Wilka Sytego mówili o swoich pomysłach na autorską kuchnię roślinną. Podobno trudno uwierzyć, że w ich serniku nie ma sera, a przebojowy schabowy cieszył się dużym uznaniem wśród mięsożerców.

Wilk Syty na facebooku www.facebook.com/WilkSytyWroclaw.

REKLAMA

To może Cię zainteresować