A | A | A

Puder z kabanosa i proszkowana oliwa

Utworzono: 2016-05-04 14:02 , Zmodyfikowano: 0000-00-00 00:00

O pudrze z kabanosa, proszkowanej oliwie, nitro rabarbarze, czy zakwasach chlebowych. Ale też o fundamentalnej, wydanej w 1682 r. "Compendium Ferculorum albo Zebranie Potraw" Stanisława Czernieckiego, opowiadali Łukasz Zajączkiewicz i Marek Łoboda z restauracji Projekt WIEŻA.

ZDJĘCIA
pokaż wszystkie +
ukryj część -
WASZE KOMENTARZE ()

WASZE KOMENTARZE (0)
Dodając komentarz do artykułu akceptujesz regulamin strony. Radio RAM nie odpowiada za treść komentarzy.
Teraz na antenie
Bartosz Synowiec
Dzieje się we Wrocławiu / konkurs absurdalny: jest zobowiązany, powiedzieć, przyszły miesiąc
NEWSLETTER RADIA RAM
Dodaj swój adres, aby otrzymywać newsletter