Kulinarny Wrocław - autorskie przepisy, improwizacja i luźna atmosfera

Marta Malinowska | Utworzono: 13.11.2017, 19:40 | Zmodyfikowano: 13.11.2017, 19:40
A|A|A

Grzegorz Firkowski, Stół na Szwedzkiej

Stół na Szwedzkiej to autorski pomysł Grzegorza Firkowskiego na to jak zadowolić gości serwując im to na co mają ochotę. Otwarta kuchnia, autorskie pomysły, brak menu i rozmowa z Szefem - to wszystko znajdziecie w niewielkim lokalu na Szwedzkiej, który znajduje się na 1 miejscu w rankingu TripAdvisor.com.

Posłuchajcie naszej rozmowy, w której Grzegorz opowiada o tym, jak zdobywał doświadczenie, co jest dla niego najważniejsze w gotowaniu i dzieli się przepisem na sposób podania dyni.

więcej na: https://www.facebook.com/stolnaszwedzkiej ; 

REKLAMA

To może Cię zainteresować