Kulinarny Wrocław: Brzuchotwórcy [PODCAST]

Maciek Przestalski | Utworzono: 26.09.2020, 18:11 | Zmodyfikowano: 26.09.2020, 18:11
A|A|A

Na zdjęciu: Łukasz Lorenc i Daga Furmanek

„Roślinnie jemy, gotujemy i podróżuJEMY” piszą o sobie Brzuchotwórcy. O kilku swoich przepisach, ciekawych miejscach i kulinarnych trendach wrocławscy #foodies Dagi & Łuki opowiedzieli także w audycji Kulinarny Wrocław.

A to omawiana dokładnie pyszna zupa-krem:

 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie.

ziemniaki to nadwarzywa, koniec i kropka! a tym bardziej w połączeniu z papryką wędzoną i oliwą truflową - niebo ???? prezentujemy Wam wegański krem z ziemniaka z tofu skwarkami, chipsem z szałwii i oliwą truflową. delikatny, ale zarazem bardzo wyrazisty i sycący posiłek, idealny na koniec miesiąca, kiedy w portfelu i brzuchu ostatki ????‍♀️ zróbcie sobie koniecznie! przepis znajdziecie w wyróżnionych relacjach ???? ___________________________ #brzuchotworcy #obiad #dinner #wegeobiad #vege #veganwroclaw #vegan #vegandinner #wegetarianizm #wege #wegańskie #weganskieprzepisy #zupa #zupakrem #soup #creamsoup #pomyslnaobiad #wroclaw #wroclawfood #wroclawfoodie #wroclawskiejedzenie #tofubacon #roslinniejemy #wegetariańskie #potatoes #ziemniaki #glutenfree #obiadydomowe

Post udostępniony przez Dagi & Łuki (@brzuchotworcy)

 

REKLAMA

To może Cię zainteresować