Kulinarny Wrocław - wegańskie burgery

Maciek Przestalski | Utworzono: 05.11.2017, 15:40 | Zmodyfikowano: 05.11.2017, 15:40
A|A|A

Kornel Kisała

Kornel Kisała zaczynał od kuchni witariańskiej, czyli wykluczającej spożywanie pokarmów poddanych obróbce termicznej. Dziś jest nieco mniej restrykcyjny, i skupia się na daniach wegańskich. Z produktów pochodzenia zwierzęcego zrezygnował sześc lat temu i jak mówi, bardzo mu z tym dobrze. Jako szef kuchni wszystkich restauracji Krowarzywa dba o to, by burgery smakowały zarówno fanom kuchni roślinnej jak i mięsożercom. Sposobów na podanie jest sporo, a niektóre, jak na przykład "Kasztanex", mogą zaskoczyć. Zresztą posłuchajcie sami:

Więcej na stronie: www.krowarzywa.pl i facebooku: www.facebook.com/krowarzywarzeznicza

REKLAMA

To może Cię zainteresować