Kulinarny Wrocław – podsumowujemy sezon food truckowy

Maciek Przestalski | Utworzono: 01.10.2017, 13:18 | Zmodyfikowano: 01.10.2017, 13:18
A|A|A

Małgorzata Scheuer-Tyc i Tomasz Tyc

Celem zaproszenia ma program podsumowujący sezon tym razem zadzwoniłem do Wrocławskich Ulicożerców. W końcu to oni od trzech lat, czyli niemal od samego początku organizują zloty mobilnych kuchni. Okazało się, że za ten projekt odpowiadają Małgorzata Scheuer-Tyc i Tomasz Tyc czyli twórcy Wrocławskiego Bazaru Smakoszy, a przy okazji kolejne osoby w gronie 30 Kreatywnych Wrocławia. Mówią o tym, że czas, kiedy na organizowanych przez nich wydarzeniach, spragnieni nowych kulinarnych doznań wrocławianie, chętnie stali w w kolejce przez godzinę zdecydowanie za nami. Czas na nowe pomysły:



Więcej na www.facebook.com/ulicozercy

 

 

REKLAMA

To może Cię zainteresować