Dzień kobiet powinien być przez cały rok

Łukasz Basta | Utworzono: 15.03.2009, 23:17 | Zmodyfikowano: 23.03.2009, 09:49
A|A|A

Piotr Kwaśny, najlepszy dolnośląski kucharz, szef kuchni restauraci Hi Life, Ewelina Lis i Łukasz Basta z radia Ram sprawdzili co słychać u tych, którzy są z nami na codzień, a z którymi rzadko mamy okazję porozmawiać dłużej, jedząc pyszne potrawy i popijając wytrawne wino.

Wieczór przy świecach, pełen magii, dobrej atmosfery i ciekawych rozmów przeciągnął się nieco poza ramy tej relacji.

Piotr zaserwował jako przystawkę marynowanego świeżego łososia w pastach balsamicznych, a jako danie główne polędwiczki w sosie paprykowo-pieprzowym i w sosie ibirowo-śliwkowym.

Karolina i Wojtek:) to niezwykle mili, otwarci i energetyczni ludzie.
Ale przecież my w większości przypadków mamy takie okazy:)
O czym przekonuję się na własnej skórze na codzień.

 

 

REKLAMA